середа, 21 квітня 2010 р.

Чи потрібен інтернет на філологічному факультеті?

Можливо, ще років 5 -10 тому інтренет та комп ютерні технології асоціювався лише технічними спеціальносями, проте наука не стоїть на місці, і змушує нас розвиватися разом з собою. Вчитель- словесник, може знайти необхідну інформацію вже не лише в бібліотеках, вдихаючи книжковий пил, та стоячи в черзі годинами, а вдома, за улюбленим столом, увійти в безкінечний світ інтернету, прочитиати улюблену книжку, знайти статті видатних науковців, відшукати необхідний теоретичний матеріал, і все буде у вас під рукою в будь- який час, не треба переживати, що ти не встигнеш прочитиати книжку,а її час вже здавати. Проте обирати тобі, інтернет, чи стара перевірена часом, надійна бібліотека!!!!!!!!!!:))))))))))

9 коментарів:

  1. Інтернет - важлива складова сучасного інформатизованого світу.Кожен має можливість обирати для себе більш зручний спосіб отримання нових знань.Проте не варто повністю відмовлятися від бібліотек, інтернет може допомогти, але не завжди. Книги - вічні.

    ВідповістиВидалити
  2. Інтернет- це звичайно річ хороша, але йому ніколи не замінити "книжковий пил". МИ, в першу чергу бібліотекарі і нам не сховатися від черг читачів, пилу. Тримати книгу в руках- це ж така радість!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Комп'ютери стрімко впроваджуються в людське життя, займаючи своє місце в нашій свідомості, а ми найчастіше не усвідомлюємо того, що починаємо багато в чому залежати від працездатності цих дорогих шматків кольорового металу.

    ВідповістиВидалити
  4. Ніякий електронний підручник не замінить книгу, яку ми можемо потримати в руках, погортати сторінки, поринути в чудовий художній світ. Хоча знайти електронну книгу і швидше, але читати з монітора важко і не зручно.Я за звичайну бібліотеку, яку ні в якому разі не повинна замінити елоктронна.

    ВідповістиВидалити